Keeping it simple

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

T-shirt dress: Missguided (click) / Shoes & bag: Zara / Necklace: Forever 21 / Belt: H&M

Valitettavasti minun ja Jordanin matka Teksasiin ei onnistunutkaan nyt viikonloppuna joten pidämme tyttöjenviikonlopun täällä Lafayetessa! Kävin tänään syömässä ystäväni Meganin kanssa ja menimme Olive Gardeniin. En ole ollut siellä ennen ja mielestäni me suomalaiset pidämme sitä todella ”kliseisenä amerikkalaisena ketjuravintolana”. Olin negatiivisesti yllättynyt siitä miten italialaisella ravintolla ei ole yhtäkään pizzaa listalla – ei yhtäkään – pettymys oli suuri minunlaiselle joka rakastaa pizzaa paljon. Kotiin päästyäni katsoin S:n pelin netin kautta, katsoin leffan iTunesista ja nyt jatkuu Frendien katselu Netflixissä. Miten niin yksinkertainen sarja voi olla niin koukuttava?! Tämä on jo kolmas kerta kun katson sitä alusta loppuun haha! Tiedän etten ole ainut joka on koukussa siihen – eräs ystäväni on katsonut sen varmasti viisi tai kuusi kertaa alusta loppuun. . . Toivottavasti teidän perjantai sujui mukavasti x

/ Unfortunately my and Jordan’s trip to Texas didn’t work out this weekend so we’re having a girls’ weekend here in Lafayette! Tonight I went to have dinner with Megan at Olive Garden. I haven’t been there before and I think us Finnish people consider it as a really ”typical American cliche restaurant”. I was negatively surprised of the fact that they don’t have any pizzas on their list – none – and it was a huge disappointment to a person who loves pizza as much as me. When I got home I watched S’s game online, I watched a movie from iTunes and now I’m watching Friends on Netflix. How can a series as simple as Friends be so addicting?! This is my third time watching it from beginning to start haha! I know I’m not the only one who’s addicted – one of my friends have seen it at least five or six times. . . I hope your Friday has been awesome x

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s