Red lips

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Bodysuit: Missguided / Jeans & bag: Zara / Shoes: Charlotte Russe

En yhtään ymmärrä miten tässä näin kävi, mutta kamerani muistikortti meni aivan yhtäkkiä rikki. En pysty siis ottamaan kuvia ja nämäkin kuvat jouduimme ottamaan kännykällä. Minun piti tänään kuvata teille meikkitutoriaali ystävänpäivää varten, mutta sekin nyt jäi kuvaamatta tuon takia. Onneksi kännyköissä on nykyään niin hyvä laatu, että niiden kanssa ottamia kuvia kehtaa laittaakin sosiaaliseen mediaan! Haluaisin kovasti ostaa iPhone 7 vain sen kameran takia, mutta olen kuullut siitä niin paljon kaikkea huonoa että taitaa jäädä ostamatta. Ja nyt tulee taas uusi iPhone?! Call me crazy, mutta mielestäni  ei jokaikinen vuosi tarvitse uutta puhelinta sysätä markkinoille.

Ja yllätyin siitä, että pystyin pitämään kokonaisen päivän punaista huulipunaa! Normaalisti meikatessa, jos tahdon laittaa punaiset huulet, laitan ne ensin normaalisti ja sitten kahden minuutin päästä otan sen pois koska mielestäni ne eivät sovi minulle. Nyt ostin Anastasia Beverly Hills:iltä heidän liquid lipstickin värillä ’American Doll’ ja rakastuin siihen! Kestää koko päivän ja tuo puna ei ole liian kirkas eikä liian tumma – aka täydellinen minun makuuni!!

Tahdon kiittää myös tässä välissä kaikista kysymyksistä joita olette laittaneet minulle ja S:lle!! Kuvaamme kyseisen videon heti kun saan uuden muistikortin ostettua 🙂 Kysymyksiä voi vielä laittaa tänne!!

PS, Minua voi seurata myös Facebookin kautta tykkäämällä sivusta – laitan sivulle aina uusimman postauksen jota klikkaamalla pääsette lukemaan suoraan sitä click!!

/ I don’t know how it happened but the memory card for my camera broke all of a sudden. I can’t take any pictures with it and these photos we had to take with my phone. I was supposed to film a Valentine’s Day makeup tutorial for you guys today but I couldn’t because of that incident. Thank God iPhone’s have such a good quality when taking pictures! I would love to buy iPhone 7 just for the camera update they have on it but I’ve heard so many bad things about it that I’m not going to buy it. And now they are coming up with new iPhone?! Call me crazy but I find it hardly necessary to bring out a new phone every single year.

And I was positively surprised on how I could wear red lipstick for an entire day! Usually when I first put on red lipstick while doing my makeup I take it off within the first few minutes ’cause I don’t think it looks that good on me. Now I bought this liquid lipstick from Anastasia Beverly Hills in the color ’American Doll’ and I absolutely fell in love with it! It lasts the whole day and the red isn’t too bright or dark – aka perfect for my taste!!

PS, You can follow me on Facebook by liking my page – I’ll always link my latest post on the site and by clicking it you’ll be able to read the post click here!!

x Nora

4 kommenttia artikkelissa “Red lips

  1. Aivan ihanat sun hiukset!! 🙂 Miten oot tehnyt ne, olisko mahdollista saada tutorialia teosta?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s