Valentine’s Day

Kun luulin ettei voisi muistikortin rikki menemisestä huonommaksi mennä niin tietokoneeni laturin meni rikki ja ei jäänyt koneeseen yhtään virtaa. Nyt täytyy hankkia vielä laturi tietokoneeseeni ja se tulee olemaan amerikkalainen laturi haha!! Täytyy alkaa kantamaan adapteria vain sitten mukana. 

Minun ja S:n ystävänpäivä alkoi aamiaisella sängyssä ja katselimme samalla Frendejä. S toi myös harkoista tullessaan kukkia minulle. Myöhemmin menimme meidän lempiravintolaamme nimeltä Tsunami. Se on Sushi Pandan ja Karu Izakayan kanssa yksi lempisushiravintoloistani!! Päivällisen jälkeen menimme leffaan katsomaan uusimman Fifty Shades Of Greyn ja täytyy kyllä sanoa, että olin aika pettynyt. Tuntui, että siinä tapahtui kaikkea sekalaista koko ajan, kohtaukset eivät menneet yhteen hirveän hyvin ja Christianin hahmo muuttui ihan kokonaan. Pidin Christianin hahmosta ensimmäisessä elokuvassa enemmän sillä siinä hän oli enemmän mysteerisempi. Oletteko te nähneet kyseisen elokuvan ja mitä mieltä olette siitä? 

Toivottavasti teidän ystävänpäivänne meni hyvin!! x

Ps, jouduin tekemään tämän postauksen puhelimellani

x Nora

7 kommenttia artikkelissa “Valentine’s Day

 1. Oi ku kiva kuulla!! Toivottavasti sulla on hauskaa täällä!! Suosittelen tilaamaan Morphelta ihan mitä sieltä itselleen löytää! Heidän tuotteensa ovat todella hyviä! Ja mielestäni Benefitin ”precisely my brow pencil” on erittäin hyvä. . . Ja tietenkin Sephorassa suosittelen käymään, sieltä löytää ties mitä kivaa! 🙂 ja suosittelen myös CVS! Sieltä löytää esim Milanin tuotteita xx

  Tykkää

 2. Moi! Oon parin viikon päästä matkustamassa jenkkeihin ja haluisin tosi kovasti tietää, että mitä kosmetiikkajuttuja suosittelet ostettavaks sieltä? 🙂 meikkejä, siveltimiä, hiustenhoitotuotteita, rasvoja… Mitä vaan! Mitkä on sun lempparijuttuja siellä? 🙂

  Tykkää

 3. Moi! Päädyin sun ig:n kautta tänne blogiin vaikutat ihanalta mimmiltä ja sun tyyli on erittäin kiva 🙂 Ilmeisesti asustelet tällä hetkellä jossain päin jenkkejä? Saako kysyä että mikä sun tarinasi on miten sinne oot päätynyt?

  Tykkää

 4. Vitsi petyin ku sain toissa päivänä käsiini sen ABH:n MR paletin ja aattelin että kokeilen sitä sillä sun yhellä tutoriaalilla… Ja olit poistanu sen 😥 Tee joku uus tuto sen paletin kans pliis:D<3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s