Inspiration from Stockmann

Boots: here / Loafers: here

Sneakers: here / Boots: here

Cardigan: here / Jacket: here

First: here / Second: here / Third: here

En ole ikinä tehnyt mistään suomalaisesta nettisivusta inspis aiheista postausta joten ensimmäinen kerta tämäkin! En ole aikaisemmin ollut hirveästi suurien tavaratalojen, kuten Stockammin, fani, mutta täällä Amerikassa ollessa olen aivan rakastunut esim. Dillard’siin ja sen innoittaman päätin lähteä selailemaan Stockmannin sivuja. En ole oikein ikinä pitänyt Stockmannia minun tyylisenä paikkana, mutta pienellä vaivannäöllä huomasin löytäväni itsellenikin ties mitä ihanaa. Päätin jakaa pari lempparia teille!

/ I’ve never done anything inspiration related post from any Finnish website so this is a first! I’ve never been a huge fan of big department stores, like Stockmann’s, clothing lines but being here in the States I’ve really noticed how much I like the selection at Dillard’s for example. That inspired me to go and look at Stockmann’s website and see what kind of clothing lines they have there. I’ve never really considered Stockmann as something that’d go with my style but when I put a little effort on looking at their selection I truly noticed how many wonderful items they have there. I decided to share some of them with you!

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s