Pictures of me touching my hair

Processed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 presetProcessed with VSCO with c4 preset

Shirt: Zara / Pants: Old Navy / Shoes: Charlotte Russe

Haha en voinut olla laittamatta tuota otsikoksi! Aina kun minulla on hiukset kiinni minulta tulee luonnostaan kuvia otettaessa sellainen olo, että se ponnari pitää tuoda sivulle etten näytä kaljulta. Aiheesta kukkaruukkuun – ette uskokkaan kuinka väsynyt olen! Nämä Mardi Gras juhlimiset ottavat kyllä veronsa ja vielä pahempaa on juhlia ne kipeänä. Tänään olemme ottaneet hieman rennommin ja olemme nyt muiden suomalaisten pelaajien host perheen luona viettämässä aikaa. Pojat tässä pelaavat xboxia ja huutavat ja kiroavat minkä kerkeävät joten tämän kirjoittaminen on haastavaa, kun heidän huutamiset häiritsevät niin paljon.

/ Haha I had to put that as the caption of this post! Everytime I’m wearing a ponytail and I’m taking pictures it is my natural instinct to bring it to the side so I won’t look bald lol. Anyways moving on – you have no idea how tired I am! All this partying due to Mardi Gras has been really exhausting and it’s even worse to do it whilst being sick. Today has been more laid-back kind of day and we’re at the other Finnish players host parent’s home just hanging out. The guys are playing xbox right now and they are yelling and cursing all the time so it is kind of hard to write this ’cause all the yelling – it’s so distracting.

x Nora

2 kommenttia artikkelissa “Pictures of me touching my hair

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s