Fun @ fair

Processed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 preset

Jacket: H&M / Shoes, bag, top & jeans: Zara

Mardi Gran yhteydessä kaupunkiin tuli tivoli. Muutun aina ihan pieneksi lapseksi kun pääsen huvipuistoon tai tivoliin – jalat vaan alkavat viedä ja kasvoni ovat kuin pikkulapsella joka näkee ensimmäistä kertaa taikurin tekemän taikatempun! On niissä kaikissa valoissa ja koko huvipuistojen fiiliksissä jotain niin ihanaa, mikä saa minut niiden otteeseen joka kerta. S voitti minulle myös Itse Ilkimys leffoista tutun yksisarvisen eräästä pelistä! Mies joka pyöritti kyseessä olevaa peliä ei suostunut antamaan palkintoa minulle ellen huutanut ”It’s so fluffy I’m gonna die”. . . Koska olen kypsä nuori aikuinen, huusin tuon lauseen ennen kuin hän ehti edes sanoa sitä loppuun ja repisin sen yksisarvisen hänen käsistään – kuten sanoin, pikkulapsi.

/ A fair arrived to Lafayette because of Mardi Gras. I always turn to this little kid whenever I go to a fair or an amusement park – my legs just start walking so fast and my face has an expression just like a little child who has just seen a magic trick done by a magician for the first time! There’s just something with all the lights and the whole vibe that’s going on in those places and they just get to me every time. S also won this unicorn from one of the games and it’s the unicorn from Despicable me movies! The guy who was running the stand refused to give me the prize unless I yelled ”it’s so fluffy I’m gonna die!”. . . And because I’m such a mature young grown up I didn’t even let him finish that sentence before I yelled it from the top of my lungs and took it from his hands – like I said; a little kid.

x Nora

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s