Shteeeeve Maaddeen

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Top, skirt & bag: Zara / Shoes: Steve Madden

Te jotka olette nähneet ’Wolf of Wallstreet’ elokuvan varmasti tunnistatte miksi kirjoitin otsikon tuolla tavalla haha! Tässä on ollut pientä hiljaisuutta täällä blogin puolella, koska eräs ystävämme suomesta on tällä hetkellä kyläilemässä meillä! Hän on täällä Spring Breakin ajan eli noin viikon. Yritämme saada mahdollisimman paljon tehtyä hänen ollessa täällä joten tämä päivittäminen on jäänyt vähälle. Olemme esim. jo ehtineet näyttää hänelle Lafayeten yöelämää, olemme ehtineet käydä leffassa ja näyttämässä hänelle kunnon Cajun ruokaa (Cajun on eteläinen ’cuisine’ niin sanotusti). Tänään pojat pelasivat muiden joukkuelaisten kanssa koripalloa ja nyt olemme jäähallilla katselemassa kun S valmentaa pikkuisia. Huomenna olisi kumminkin suunnitelmissa lähteä New Orleansiin katsomaan NBA koripallopeliä!! Siitä sitten postausta myöhemmin. Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt mukavasti käyntiin x

/ The ones that have seen the movie ’Wolf of Wallstreet’ probably get why I wrote the title that way haha! I’ve been quite busy for these past few days – our friend from Finland is visiting us for his Spring Break so we’ve been trying to do a lot of things while he’s here. We’ve already shown him the night life of Lafayette, we’ve been to the movies and he also got to taste real Cajun food. Today the boys were playing basketball with S’s teammates and we’re at the rink right now ’cause S is teaching little kids to play hockey. Tomorrow we’re supposed to be leaving for New Orleans to see a NBA game! I’ll do a post about it later. I hope y’all’s week is off to a great start x

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s