NOLA

Processed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Jacket & bag: Zara / Shoes: Steve Madden / Skirt: Romwe / Blouse: H&M

Oli kyllä aivan huikea matka New Orleansiin poikien kanssa! Ensimmäisen kerran, kun kävimme katsomassa NBA peliä Orlandossa jäin aivan koukkuun. NBA pelejä on niin hauskaa käydä katsomassa livenä. Kävimme ennen peliä syömässä eräässä minun ja S:n lempiravintolassa nimeltä Bonefish Grill. Saavuimme todella myöhään illalla takaisin ja kaikki olimme aivan väsyneitä, mutta kyllä se oli sen arvoista. Nyt täytyy minun lähteä suihkuun – menemme tänään S:n ja Villen kanssa Escape Roomiin ja meidän aikamme on kahden tunnin päästä! Sen jälkeen viemme Villen meidän lempi sushiravintolaamme – Tsunamiin! Mukavaa perjantaita teille x

/ We had an awesome trip to New Orleans with the guys! After the first time we went to see a NBA game in Orlando I was hooked. It’s so much fun to go and see NBA games live. Before the game we went to eat one of my and S’s favorite restaurant called Bonefish Grill. We arrived back to Lafayette late in the evening but it was so worth it. Now I have to go and take a shower – we’re going to an Escape Room game today and our turn is in two hours! After that we’re taking Ville to our favorite sushi restaurant called Tsunami! Have an awesome Friday y’all x

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s