Fashion reporter competition by Hansakortteli

IMG_4935IMG_4936

Fittings before the competition day

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 preset

Nyt on sitten kisa ohi ja saanut levähtää yhden päivän. En halunnut tehdä postauksia edellisen viikon aikana sillä halusin keskittyä kisaan kokonaan enkä miettiä mitään muuta. Tulin tosiaan Suomeen takaisin viime viikon tiistaina ja halusin yllättää parhaan ystäväni sekä kummiperheeni. Voin iloisesti sanoa, että yllätyksenä se tuli kyllä kaikille. Oli todella vaikeaa olla päivittämättä snapchattia sen 30h matkustamisen aikana, mutta onneksi pystyin siihen! Tosiaan se viikko meni sitten siinä kisaan valmistautuessa. Lauantaina oli finaali ja meitä oli neljä finalistia ja päivän aikana oli niin kova kiire ettei oikeen ehtinyt pysähtymään. Malleinamme toimi Hansan työntekijöitä ja kaikki näyttivät kyllä aivan upeilta. Meidän tuli siis stailata mallimme Hansasta löytyvän valikoiman avulla. Itse valitsin mallilleni, Tiialle, asun päätähdeksi ihanan kirkkaanpunaisen kevättakin. Voittaja selviää ensi kuussa sillä äänet muodostuvat 50% tuomareiden pisteistä ja 50% yleisöäänistä. Tietenkin tulen tänne jakamaan vielä tarkemmat kuvat Tiian asusta ja linkin äänestykseen. Oli kyllä aivan mahtava kokemus ja olen iloinen, että sain tutustua ihaniin uusiin ihmisiin ja saada uusia haasteita jälleen kerran.

/ Now the competition is over and I’ve had one day to relax. I didn’t wanna make any posts last week since I wanted to focus on the competition entirely. I came back to Finland last Tuesday and I wanted to surprise my bestfriend and my God parents. I can happily say that I succeeded on surprising everyone. It was really hard not to update my snapchat during the 30hr travelling but thank God I managed not to do it lol! But yeah last week was mostly just preparing for the competition. We had the finale on Saturday and there were four finalists and we were so busy during the day that we had no time to stop. Our models work for Hansakortteli and all of them looked absolutely stunning. Our assignment was to style our models. For my model, Tiia, I chose this amazing bright red spring jacket to be the star of the outfit. The winner will be announced next month since the votes are 50% from the judges and 50% from public votes. Of course I will share more detils of the outfit that I styled and the link where you can vote later on. It was an amazing experience and I’m happy that I got to meet new wonderful people and get some new challenges once again.

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s