Getting used to the weather

Processed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 preset

Jacket, shoes, top & bag: Zara / Jeans: Missguided

Suomeen saavuttua tämä viileämpi ilma tuntui ihanan virkistävältä, mutta näin viikkoa myöhemmin haluaisin jo takaisin lämpimään haha! S saapui myös eilen Suomeen ja aiomme nyt vain molemmat nauttia kaikista suomalaisista asioista kuten ruisleivästä, saunasta ja salmiakista. Sain myös alkuviikosta uuden työpaikan ja olen siitä todella innoissani!! Nyt täytyy kumminkin lähteä sillä S haluaa lähteä hakemaan mikropizzaa kaupasta haha.

/ After getting back here the weather felt really nice and cool but after a week being back I’m starting to miss the warm weather haha! S also got back here yesterday and now we both want to just enjoy really Finnish things such as rye bread, sauna and licorice. I also got a new job in the beginning of this week and I’m really excited about it!! Now I have to go since S wants to go and get a micro pizza from the store lol.

x NORA

6 kommenttia artikkelissa “Getting used to the weather

  1. oliko tarkoitus tulla jo suomeen vai aikaistitteko saapumista jotenkin? Miten Santerin jatko sitten lätkässä, palaatteko jenkkeihin kenties tässä joskus?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s