Concrete colored

Processed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 presetProcessed with VSCO with a4 preset

Top: Zara / Jacket: Forever 21 / Jeans & shoes: Missguided (click) / Bag: River Island

On kyllä ollut tapahtumarikas viikonloppu takana. Lauantaina olin töissä koko päivän ja illalla oli kahdet synttärijuhlat joihin juoksimme S:n kanssa pää kolmantena jalkana. Tänään saa puolestaan vähän rentoutua, mutta menen katsomaan äitini kanssa Beauty & The Beast elokuvan illemmalla. Olemme äitini kanssa molemmat Disney faneja. Emme vain saaneet suostuteltua miehiä mukaan (ei kyllä tullut yllätyksenä haha). S on tällä hetkellä isovanhemmillaan kylässä ja minulla on asioita hoidettavana täällä kotona. Alan nyt esimerkiksi valitsemaan, että mitkä kuvat tilataan minun YO JA VANHOJENTANSSI valokuvauksista!!!! En ole kuin kaksi ja kolme vuotta myöhässä näiden kanssa hahaha.

/ Oh what an eventful weekend I’ve had. I was working the whole day on Saturday and in the evening me and S had two birthday parties to run to. Today I get to relax a little bit and then we’re going to go see the Beauty & The Beast movie later tonight with my mom. Me and mom both are Disney movie fans. We just weren’t able to convince the guys to join us (no surprise there though haha). S is currently visiting his grandparents and I have stuff to take care of here at home. For example right now I’m gonna start choosing what pictures to order from our PROM AND GRADUATION photoshoot!!!!! I’m only two to three years late with this hahaha.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Concrete colored

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s