Through my phone


Ei voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa päästä vihdoin päivittämään blogia!! Koko viikko mennyt töissä ja muuton parissa. Keskiviikkona muutettiin S:n kanssa takaisin omaan asuntoomme jossa asuimme ennen Amerikkaan lähtöämme. Tänään minun piti myös käydä lääkärissä ja ostin samalla kepit sillä loukkasin jalkaani muuton yhteydessä. Toivottavasti viikko näiden kanssa riittää!! Nyt tällä hetkellä syön lempiateriaani; ravintola Maneeratin kanawokkia ja katson Modernia perhettä. Huomenna taas työpäivä edessä!! Toivottavasti teidän perjantainne oli ihana x

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s