It’s pläty day

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Top: Mango / Jeans & jacket: Zara / Shoes: Charlotte Russe

Tänään on kyllä ollut täydellinen päivä! Sää oli aivan mahtava ja söimme S:n kanssa pitkästä aikaa kunnon suomalaista hernekeittoa ruoaksi. Oli tietenkin pakko tehdä lettuja jälkiruoaksi. Muuton aikana sain satutettua jalkanikin ja piti hakea NEO:sta kepit, mutta tänään oli ensimmäinen päivä kun sain käveltyä koko päivän ilman keppien apua. Olin lauantainakin töissä keppien kanssa ja sen jälkeen käteni olivat aivan mustelmilla niiden kanssa kävelemisen jälkeen. Minulla onkin ollut tässä neljä päivää vapaata töistä, mutta huomenna olisi iltavuoro. Kumpa sää tulisi huomenna olemaan näin loistava niin voisimme käydä S:n kanssa lounaalla! En malta odottaa myös lauantaitakaan – pidämme ystävillemme juhlat siinä tarkoituksessa, että pääsemme näkemään kaikkia kerralla palattuamme takaisin Suomeen.

/ Today has been perfect! The weather was absolutely beautiful and we had traditional Finnish pea soup for dinner with S. Of course we had to make some ’lättyjä’ for dessert. I hurt my leg during our move and I had to use crutches for a while but today was the first day of me walking okay without them. I was working with crutches on Saturday and my palms were all bruised up from that. I’ve also had four days off from work but tomorrow I have the evening shift. I hope the weather would be as perfect tomorrow as it was today so me and S could go out and have lunch! I can’t also wait for this Saturday – we’re having a party for our friends ’cause we want to see as many people as possible since we got back to Finland.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “It’s pläty day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s