Because I’m happyy

Processed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with c2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Jacket: Gina Tricot / Jeans & shoes: Zara / Cardigan: H&M

Oi kuinka kiva päivä minulla olikaan! Heräsinkin todella iloisena ja energisenä – rehellisesti sain nukuttuakin n. 11 tuntia. Aloitin päiväni siivoamalla ja tekemällä minulle ja S:lle aamupalaa. Laittautumiseni jälkeen lähdimme käymään S:n perheen luona. Tämän jälkeen päätimme lähteä Ikeaan ja Giganttiin – meidän on ollut tarkoitus mennä niihin jo parisen viikkoa! Ikeasta pääsin hakemaan juuri tilatuille, ylioppilas ja vanhojentanssi, kuville kehykset. Meillä on myös hakusessa S:n kanssa uusi TV joten niitä lähdimme Gigantista metsästämään. Tämän jälkeen kaupan kautta kotiin ja teimme S:n kanssa yhdessä ruokaa ja istuimme varmaankin ensi kertaa pöydänkin ääreen syömään. Totesin juuri S:lle, että tämä on varmasti ensimmäinen ”normaali päivä” omassa kodissamme sitten suomeen takaisintulon jälkeen. On hassua kuinka onnelliseksi tulen tälläisistä elämän simppeleistä asioista. Tällä hetkellä minulla ja S:llä on ystävä kylässä ja juomme tässä viiniä ja pojat pelailevat xboxia (niin kuin aina). Myöhemmin olisi tarkoitus mennä omaan saunaan ”ensimmäistä” kertaa.

/ Oh what a nice day I had! I woke up feeling really happy and energized – well to be honest I did sleep about 11 hours. I started my day by cleaning up a bit and making some breakfast for me and S. After I got ready me and S went to visit his family real quick. After this we decided head to Ikea and Gigantti (it’s a store where you can buy home electronics here in Finland) – we’ve been meaning to go to those stores for a few weeks now! I got some picture frames from Ikea for our new pictures, the ones taken on graduation and prom days. We’re also looking for a new TV with S so that’s what we went to look for in Gigantti. After this we did some grocery shopping and made dinner together. Today must’ve also been the first time for us to actually sit down at our dinner table and eat together in our home for the first time since we moved back. It’s funny how happy all these simple things in life make me. Right now me and S have a friend visiting us so we’re just drinking some wine and the guys are playing some xbox (what else is new). And we’re planning on going to sauna later today with S for, again, the first time since we moved back.

x NORA

8 kommenttia artikkelissa “Because I’m happyy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s