When you’re trying to be fierce for the photos but your personality comes through

Processed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 preset

Top: Zara / Jacket: Samsoe & Samsoe / Pants: H&M / Shoes: Steve Madden

Haha ei ihan näissä kuvissa onnistunut se ”kovikselta” näyttäminen vaikka niin oli tarkoitus!! Huomasin tässä kuvia selatessani, että (taas) puolet kuvista oli jotain pelleilykuvia. Ajattelin tulla heittämään nämä vain pikaisesti tänne blogin puolelle – olen aivan kuollut työpäivän jälkeen ja S kokkaa meille tuolla herkkupasta-annosta ja haistan pekonin. . . NAMI! Toivottavasti teidän päivänne sujui hyvin x

/ Haha my ”tough guy” pose didn’t really come through in these photos like it was supposed to!! I noticed while going through these photos that (once again) half of them were just me goofing around. I just thought I’d quickly come here and post these up – I’m absolutely dead after today’s work day and now S is cooking some yummy pasta for us in the kitchen and I can smell the bacon. . . YUM! I hope y’alls day went fine x

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “When you’re trying to be fierce for the photos but your personality comes through

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s