Easter dinner outfit

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Top & bag: Zara / Jacket: Gina Tricot / Pants: H&M / Shoes: Steve Madden

Tässä olisi nyt viime perjantain asua! Menimme S:n kanssa vanhempieni luokse syömään kolmen ruokalajin illallista. Söimme aluksi perunapurjokeittoa, pääruoaksi sekä valkosipulikermaperunoita että lammasta ja jälkiruoaksi tarjoiltiin kakkua! Isosiskoni ja hänen poikaystävänsä tulivat myös Helsingistä ja heidän mukanaan saapui heidän ystäväpariskunta nauttimaan Turusta. Menimme heidän kanssaan illallisen jälkeen parille viinilasilliselle E. Ekblomiin. Oli mukavan erilainen pääsiäinen!

/ Here’s the outfit from last Friday! Me and S went over to my mom and dad’s house to have three course dinner. For appetizer we had potato leek soup, for main course we had garlic cream potatoes and lamb and for dessert some cake! My bigsister and her boyfriend also came from Helsinki for the weekend and their friend couple came too to enjoy Turku. After the dinner we went to have couple glasses of wine to this restaurant called E. Ekblom. It was a different Easter in a good way!

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s