The fluffiest jacket ever

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Jacket, top & bag: Zara / Pants: H&M / Shoes: Steve Madden / Sunglasses: Komono

Olen varmasti joskus aikaisemmin maininnut, että minä ja S käymme vanhempieni kanssa syömässä ulkona joka perjantai. Tämä on ollut perinne perheessämme ihan siitä saakka kun minä ja Mona olemme olleet pieniä. Tosiaan silloin kun olimme nuorempia kävimme joka perjantai Hesellä, mutta näin vanhimmiten olemme siirtyneet ravintoloihin ja koska Mona ei asu enää samassa kaupungissa kuin me muut on S ottanut Monan paikan näiden vuosien aikana hehe! Tämä asu on viime perjantailta sen jälkeen, kun olimme käyneet syömässä Pippurimyllyssä. Tuo takki on maailman ihanin, mutta siitä irtoaa hirveästi karvaa ja tietynlaista kimalletta (?). Olen laittanut sen kuivausrumpuun pari kertaa ja mennyt sen läpi teippiharjalla monta kertaa ja mikään ei tunnu auttavan. . . Ehkäpä sitten ajan myötä siitä vain lähtee kaikki turhat lisäkarvat haha!

/ I’m sure I’ve mentioned this before a long time ago but me and S go out and have dinner with my parents every Friday night. This has been a tradition in our family since me and my bigsister Mona were little. Although when we were younger we used to go to Hesburger every single Friday but nowadays we just go to different restaurants and ’cause Mona doesn’t live in the same city as the rest of us S has taken her place in these last few years! This outfit is from last Friday just before our weekly dinner and we went to Pippurimylly. That jacket is the cutest thing ever but it sheds a lot of the fur in it and some sort of glitter (?). I’ve put it in the dryer for a couple of times in order to get rid of the extra fur and stuff. . . Maybe it’ll go away by itself over time haha!

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s