Best primer

Processed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 preset

 

Äitini osti minulle n. viikko sitten tämän primerin Turun Sokokselta. Itselläni on sekaiho eli joistakin kohtaa kuiva ja joistain kohtaa erittäin kiiltävä ja öljyisä. Tätä primeria laitan ns. ongelma-alueille, jotka ovat minulla kulmien välissä, nenän molemmilla puolilla ja leuassa. Muualle kasvoille laitan Rimmelin primeria, joka antaa myös mattaisen lopputuloksen, mutta ei ole niin kovaa tavaraa kuin tämä. Hintaa tällä taisi olla n. 35€ jos oikein muistan. Ja tästä tulee tosiaan paras lopputulos taputeltaen!! Suosittelen myös kosteuttamaan kasvot hyvin ennen tämän laittoa ettei tule kuivia läikkiä kasvoihin. Jos siis etsitte jotain joka pitää meikin paikoillaan koko päivän ja pitää ihon mattana tämä on varmasti se tuote sinulle!

/ My mother bought this primer for me about a week ago from Sokos here in Turku. I have mixed skintype which means that some parts of my face is oily and some is dry. I use this primer on my ’problematic’ areas which get oily during the day and those areas are between my brows, along my nose on each side and on the chin. I apply this primer from Rimmel anywhere else that I don’t apply this to, it also gives a matte finish but it’s not as efficient as this one from UD. The price was around 35€ if I remember it correctly and you’ll get the best result when you tap it on your skin!! I also recommend that you’ll hydrate your skin well before applying this so that there won’t be any dry spots when you apply your makeup. So if you’re looking for something that keeps the makeup in place for the whole day and keeps your face matte this is surely the right product for you!

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s