My day through my phone

Processed with VSCO with a6 preset

This is how my bed always looks like when I get dressed

Processed with VSCO with a6 preset

On our way to dinner

Processed with VSCO with n1 preset

My handsome date

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Today’s fit

Processed with VSCO with a6 preset

Mom buying some flowers

Processed with VSCO with a6 preset

Picking out our new TV

Processed with VSCO with s2 preset

Enjoying the awesome weather

 

Processed with VSCO with a6 preset

S installing our new TV

 

Tässä olisi hieman tätä päivää kuvina! Aika hyvän käsityksen varmasti sai mitä kaikkea tänään on puuhailtu haha. Tosiaan sain siivottua koko asunnon ennen ulos lähtemistä sillä aikaa kun S oli töissä. Minun ja S:n piti hankkia uusi telkkari jo heti Suomeen saavuttuamme, mutta se jäi hieman taka-alalle muiden asioiden takia. Vaikka tänään ei ollut töitä niin sain ihanan paljon asioita tehtyä! Mikään ei ole sen parempaa kuin saada asioita tehtyä kotona. Mahtava perjantai kyllä takana – toivottavasti teilläkin oli ihana päivä x

/ Here’s some pictures from today! I think you get the idea of what I’ve been up to today haha! I did clean our whole apartment before we left while S was at work. Me and S were supposed to buy a new TV the minute we got back to Finland but there were other things that got in the way. I didn’t have any work today so I got a lot of things done at home! It sure feels awesome to get some things done at home too. I had an awesome Friday – I hope y’all had a great Friday too x

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “My day through my phone

  1. Joo se on kyllä sen tän hetken huuma niin sanotusti!! Olis kyllä kivaa tehdä jonkun näkönen inspis postaus kaikista sisustusjutuista 🙂 ja antiikki on kyllä jotain niin ihanaa, ihan samaa mieltä!!

    Tykkää

  2. Ihanaa huomata, että on edelleen ihmisiä jotka sisustaa muillakin väreillä kuin valkoisella ja harmaalla! Oon niin kyllästynyt näkemään joka ikisessä kodissa valkoisen sohvan, vaaleanharmaan lattian ja valkoiset tuolit, pöydät, tasot, koriste-esineet… Tykkään itse vähän runsaammasta sisustustyylistä, pyrin itekin pitämään väripaletin hillittynä mutta en voisi elää kokovalkoisessa kodissa. Rakastan antiikkia ja koristeellisuutta, mutta oma pieni yksiöni ei ihan salli kaikkia sisustushaaveitani. Joitakin kalusteita on ollut ”pakko” hankkia vaaleina, jotta saisi aikaan edes hieman tilantuntua. Nytkin suunnitelmissa olisi korvata sohvapöytä paljon keveämmällä ja sirommalla versiolla kuin tuo nykyinen tumma ja iso, joka on tässä tilassa hieman kolho. Olisi kiva kuulla ja nähdä enemmänkin sisustusjuttuja, kuten millaisista asioista itse pidät ja millaisia sisustushaaveita sinulla on!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s