White leather jacket

Processed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 presetProcessed with VSCO with j5 preset

Leather jacket, jeans, shoes & bag: Zara / Top & earrings: H&M

Olipas rauhallinen vappu minun osaltani. Olin sekä vappuaaton että vappupäivän töissä joten siinä ei hirveästi tultu käytyä missään. Ihme kyllä jaksoin eilen töiden jälkeen mennä ystävieni kanssa jokilaivoille ottamaan yhdet jossa myös tapasin yhden ihanan lukijani! Ainakin vappuaattona tästä kotikadultamme lähti monen monta hälytysajoneuvoa ja joka kerta mietin, että tuo voisi olla yhtä hyvin jotain läheistäni varten. Toivon, että teidän vappunne meni turvallisesti ja teillä oli hauskaa säästä huolimatta x

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s