Bun

Processed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 presetProcessed with VSCO with j1 preset

Jacket, shirt & boots: Zara / Skirt: Romwe

Huomasin juuri toissapäivänä, etten ole oikeastaan pitänyt hiuksiani kiinni kertaakaan leikattuani uudelleen otsahiukset. Silloin kampaajalla käydessäni muistan sanoneeni, että haluan otsahiusten sivuille jäävän hieman pidempiä osioita jotta silloin kun pidän hiuksiani kiinni se ei ole pelkästään otsahiusta. Nämä kuvat otettiin tosiaan pari päivää sitten ja tänään on ollut niin paljon tekemistä jälleen kerran. . . Pääsin (/ jaksoin) mennä tänään vasta ensimmäistä kertaa salillekkin Suomeen takaisintulon jälkeen. Olin sen jälkeen niin poikki, että nukahdin sohvalle haha. Nyt rentoudun vain katselemalla telkkaria lasillista valkoviiniä kädessä.

/ I just realized the other day that I haven’t really held my hair up since I cut the bangs again. When I went to the hairdresser I remember telling her that I wanted the sides of the bangs to continue on a little longer so that when I have my hair up it isn’t just the bangs. These photos were taken a few days ago and I’ve been so busy again today. . . I got to go ( / I had the energy) to the gym for the first time today since we got back. I was so exhausted after that that I fell asleep on our couch haha. Now I’m relaxing by watching TV and drinking some white wine

x NORA

4 kommenttia artikkelissa “Bun

  1. Joo onhan se! Haluaisivat rakentaa uuden talon – isäni rakastaa talojen suunnittelua niin hänestä tuntuu että täytyy vielä rakentaa:)

    Tykkää

  2. Näinkö oikein että toi teiän upea koti on myynnissä? 🙂 Miksi sun vanhemmat haluaa luopua siitä?

    Tykkää

  3. Hei näin sinut töissä tuossa yksi päivä! Täytyi tulla vain sanomaan, että olitpa maailman ihanin ja positiivisin myyjä! En ollut saanut sinusta noin iloista kuvaa blogin ja videoidesi välityksellä, mutta näkemisesi in real life todella mullisti käsitykseni! Kaikkea hyvää ja pysy tuollaisena!! olet ihana

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s