Mother’s day

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with c8 preset

Vest, dress & boots: Zara / Fur scarf: H&M / Bag: River Island

Ihana äitienpäivä takana! Kävimme ensin S:n kanssa oman perheeni luona syömässä ja siitä sitten jatkoimme S:n sukulaisten luona vierailemista. S:llä on todella paljon enemmän sukua kuin minulla, joten tälläisissä juhlapäivissä menee kyllä aina koko päivä mikä on kyllä mukavaa – olen todella perheläheinen ihminen. Täytyy kyllä sanoa, että vatsa on vieläkin ihan turvoksissa kaiken syömisen jälkeen. En yhtään odottanut syöväni niin paljon! Tämä viikko tulee olemaan jälleen kerran todella kiireinen. Tuntuu, että minulla on lääkärinaikoja vaikka muille jakaa. Tänäänkin aamulla tuli käytyä hammaslääkärissä ja vihaan käydä siellä. Noh ainakin se on nyt ohi.

/ What a lovely Mother’s Day we had! First me and S visited my family and then we went on to visit his side of the family. S has a lot of relatives, a lot more than me, so it always takes up the whole day to visit them which is nice since I am such family loving person. I must say that my stomach is still a bit swollen after all the eating we did. I wasn’t prepared for the amount of food we indulged! This week is going to be really hectic once again. I feel like I have doctor’s appointments enough to share. Today morning I went to the dentist which I hate but at least now it’s dealt with.

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s