Gone with the wind

Processed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 presetProcessed with VSCO with e8 preset

Ihanaa päästä vihdoin istumaan paikoilleen ja rentoutumaan. Olen ollut aamusta asti liikkeellä ja pääsin hetki sitten töistä kotiin. Kävimme Minnan kanssa aamupäivästä keskustassa pyörimässä ja mukaan lähti parit ihanat bikinit H&Mltä. Me Minnan kanssa rakastamme Robert’s Coffeen jääteetä, joten kävimme vielä shoppailureissumme jälkeen sellaisetkin hakemassa. Kotiin päästyäni tein minulle ja S:lle lounasta ja sain hieman siivottua ennen töihin lähtöä. Nyt aion rentoutua ja löhötä sohvalla katsoen Prinsessa Päiväkirjat leffoja! Voi mikä nostalgia. . .

/ It feels so good to finally relax after a hectic day. I’ve been on the move since this morning and I just got off work and on our couch. We went to do some shopping with Minna today and I found couple of pairs of really cute bikinis from H&M. Me and Minna love Robert’s Coffee’s ice tea so we went over there and got some of that too after we were done shopping. When I got home after that I made some lunch for me and S and I got to do a little bit of cleaning up before heading to work. Now I’m going to relax and just lay on the couch watching Princess Diaries! Oh how nostalgic. . .

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Gone with the wind

  1. Hei pakko kysyä, et minkälaisia/värisiä rintsikoita käytät valkoisten paitojen alla, kun ei oikeen koskaan näy edes läpi? 🙂 Sulla on kyllä niin ihanan inspiroiva tyyli!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s