On our balcony

Processed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 presetProcessed with VSCO with n1 preset

Dress, belt & blazer: Zara / Shoes: Steve Madden

Kävimme eilen Santerin kanssa katsomassa uusimman Pirates of the Caribbean leffan ja täytyy kyllä sanoa, että kuuden vuoden odottelun jälkeen oli aivan mahtava fiilis päästä näkemään se! Itse leffan tekeminen kesti n. kolme ja puoli vuotta. Olen aina ollut niiden leffojen fani ja katson ne kaikki leffat muutaman kerran vuodessa putkeen. Johnny Depp on aina ollut lempinäyttelijäni ja hänen tunnetuin roolinsa onkin varmasti Jack Sparrow. . . Anteeksi, Kapteeni Jack Sparrow. Kaikki leffat ovat tasapuolisen hyviä, mutta täytyy sanoa että tuo uusin on ehkä hauskin. Tietyllä tavalla surullista, että tuo oli viimeisin niistä.

Mitä mieltä olette siitä jos olette sen nähneet?

/ Me and Santeri went out last night to see the newest Pirates of the Caribbean movie and I must say that after six years of waiting it truly was rewarding to see it at last! The making of the movie actually lasted for about three and a half years. I’ve always been a big fan of those movies and I watch all of them every year a few times. Johnny Depp has been my favorite actor like forever and I bet the role he’s best known for is Jack Sparrow. . . I’m sorry, I meant Captain Jack Sparrow. All of the movies are equally good to my experience but the newest one is the funniest for sure. It’s sad, in a way, that this is their last movie.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “On our balcony

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s