Ice cream summer

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Cardigan, shoes, bag & T-shirt: Zara / Jeans: Missguided

Kävimme sunnuntaina kaveriporukan kanssa pelaamassa Escape roomia Aninkaistenkadun Pakopeli paikassa. Meillä oli tunti aikaa päästä pois huoneesta ja meille jäi hyvät 13 minuuttia jäljelle kun olisimme päässeet ulos, mutta päätimme jäädä ratkomaan lisää arvoituksia ja lähdimme ulos huoneesta viimeisellä 10 sekunnilla. Pelin jälkeen menimme S:n kanssa treffeille Kupittaanpuistoon hakemaan jäätelöt ja kiertelemään. Kaikki tuollaiset ryhmäaktiviteetit ovat kyllä niin hauskoja!! Onko teillä mitään lemppareita?

/ We went to play Escape Room last Sunday with a group of friends. We had an hour to get out of the room and we actually had 13 minutes left when we had solved the room but we decided to stay and solve few more problems and we got out of there when there was 10 seconds left. I love all of those group type of activities!! 

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s