Graduation day look

Processed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 presetProcessed with VSCO with e3 preset

Jumpsuit: H&M / Bag & shoes: Zara

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Tällä asulla siis kiersin valmistujaispäivänä juhlasta juhlaan. Halusin jotain mukavaa päälle, minkä kanssa jaksaisi olla koko päivän ja illan ja tämä oli kyllä täydellinen siihen. Tosin lahkeita piti lyhentää, koska olisin muuten näyttänyt siltä että kävelen yöpuku päällä kun lahkeet laahasivat maata pitkin haha.

/ Better late than never, right? This is the outfit that I wore to the graduation parties a week ago. I wanted to wear something really comfortable so that I wouldn’t have to change my clothes and this was absolutely perfect. Although we did made the hems a bit shorter on the legs ’cause otherwise they would’ve way too long for me. It would’ve looked like I was wearing a pajama since the hems were literally on the floor haha.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Graduation day look

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s