Baby blue

Processed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 presetProcessed with VSCO with e4 preset

Top: Cos / Skirt & bag: Zara / Shoes: Dr. Martens

Kävimme S:n ja meidän ystävämme kanssa syömässä ravintola Nooassa ensi kertaa. Ravintola sijaitsee meidän kotimme lähellä, joten oli ihanaa kävellä joen rantaa pitkin syömään. Kaikki kolme otimme ravintolan hampurilaisen ja se oli kyllä niin tajuttoman hyvää. Olen ollut viimeiset kaksi päivää kuumeessa ja olin innoissani huomisesta työvuorosta, mutta sieltäkin pitää nyt jäädä pois ettei tila mene pahemmaksi.

/ S, me and one of our friends went to have dinner to that new restaurant called Nooa. It is quite near to our home so it was really nice to walk along the river to have dinner. We all had their hamburger and it was insanely good. I’ve had fever for the last few days and I was really excited about my work shift tomorrow but I have to stay home so that this doesn’t get any worse.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Baby blue

  1. Ihana asu taas kerran! Vähän jo ymmärsin otsikon ja asun perusteella väärin, kun otsikkona baby blue ja kaikissa kuvissa vähän pitelet vatsaa, niin heti ajattelin että mahdatko ilmoittaa vauvan tulosta.. mutta sitten luin vasta tekstin ja olin siis väärässä 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s