Best drugstore hair mask

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

Tämä on kyllä jostain toisesta ulottuvuudesta – hintaansa nähden. Olen käyttänyt jo ensimmäisen pullon loppuun ja se meni todella nopeasti. Olen tietyllä tapaa todella pihi, ja vain lähimmäiset ystäväni tietävät mitä tällä tarkoitan, tästä syystä halusin löytää halvan, mutta toimivan hiusmaskin. Hiukseni eivät ole millään tapaa huonokuntoiset tällä hetkellä, mutta käytän silti Aussien hiusmaskia joka on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille siitä syystä, että se oikeasti auttaa ja korjaa pieniäkin vaurioita. Puhumattakaan tuotteen tuoksusta – hieman karkkimainen omasta mielestäni ja tuoksu jää hiuksiini seuraavaan pesuun saakka. Käytän kyseistä maskia kerran viikossa ja annan vaikuttaa kolme minuuttia jonka jälkeen pesen sen pois. Suosittelen ainakin kokeilemaan sillä tätä tuotetta ei ole hinnalla pilattu! Stockmannilta tätä saa muistaakseni alle 20€.

/ This is from another world – compared to it’s price. I’ve already ran out of the first bottle and I ran out of it FAST. In a certain way I’m really cheap when it comes to certain things and my closest friends know what I mean by this and for that reason I wanted to find a cheap but working hair mask. My hair isn’t exactly in bad condition or anything but I still use Aussie’s hair mask that is meant for damaged hair – I believe this is the most effective alternative and it takes care of what ever small damage I might have. Not to mention it’s scent – it’s a bit candy-like to my taste and the scent lingers until the next time I wash my hair. I use this mask once a week and let it do it’s magic for three minutes and then I wash it off. I highly recommend trying this since it’s not that expensive! I believe you can get this at least from Stockmann for under 20€.

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s