Happy Midsummer !

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Dress: Cos

Hyvää juhannusta kaikille !! Minä ja S vietimme eilisen päivän hänen perheensä mökillä S:n perheen kanssa – päivä meni mukavasti syöden, uiden ja eri pelejä pelaillen. Meidän ei ollut oikein järkeä pitää mitään juhlia / lähteä minnekkään kauemmas, sillä lähdemme huomen aamulla Ruotsiin! Eilinen meni tosiaan itselläkin hieman suunniteltua myöhemmäksi ja nyt väsyttää siihen malliin, että voisin melkein ottaa nokoset (näin kello seitsemältä illalla haha). Kai tästä pitäisi pian nousta ja lähteä pakkaamaan tavaroita kasaan. . .

/ Happy Midsummer everyone !! Me and S spent yesterday at his parent’s summer cottage with his family – we spent the day eating, swimming and playing different games. There was no point for us to arrange any parties / go anywhere far aways since we’re leaving for Sweden tomorrow! I went to sleep last night later than I had thought and I’m reeeally in the need of a good nap right now (not the best time for it at 7PM haha). I guess I should get up soon and start packing my things. . .

x NORA

4 kommenttia artikkelissa “Happy Midsummer !

  1. Voiksä please tehä taas youtube videoita, ne on mun lenppareita 🙂 esim video päivä mun elämäs nyt kun oot tullut takasin suomeen 🙂 jeejee

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s