Palm trees on my (mind) shorts

Processed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 preset

 

Voi että mikä matka takana. Kävimme S:n, hänen äitinsä ja vanhemman pikkusiskon kanssa katsomassa Coldplayn keikkaa Göteborgissa. Olimme yhteensä kolme päivää poissa ja saavuimme tänään aamulla takaisin. Sain hieman vlogattuakin samalla, joten alan nyt tästä editoimaan videota! Matka oli todella kiva ja onneksi ehtisimme vielä hieman kierrellä Tukholman keskustassa ennen laivan lähtöä. Lisää näette tulevalta videolta!

/ Oh my what a trip we had. We went to see Coldplay concert to Gothenburg, Sweden, with S, his mom and his older younger sister. We were gone for three days and we got back this morning. I was able to do some vlogging as well so I’m going to start editing that now! The trip was a lot of fun and lucky for us we had some time to go to a few stores in Stockholm before our ship left. You’ll see more on the upcoming video! 

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s