Ruisrock ’17

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with 10 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with 4 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Nyt on kaikista kolmesta päivästä selvitty. Tässä taitaa mennä muutama päivä energiaa takaisin keräillessä haha! Ja onnekseni sain viettää aikaa ihanan Erikan (click) ja hänen siskonsa Irenen (click kanssa xx Mielestäni tämän vuoden artistivalikoima oli hyvä, mutta olisi voinut olla parempikin. Jotkin isoimmista esiintyjistä lopettivat esityksensä todella ihmeellisesti ja yhtäkkiä, joka jäi hieman ihmetyttämään. Vielä kun ottaa huomioon, että joka vuosi on ollut samanluokkaista porukkaa, mutta lippujen hinnat vain nousevat. . . Totta kai taustalla varmasti jotakin muuta, mutta odottaisi jo pikkuhiljaa jotain enemmän! Millaiset fiilikset teille jäi Ruisrockista?

/ I survived all three days. I think this will take me a few days to recover from all of that haha! I think this year’s artist selection was good but I think it could’ve maybe been a bit better. Some of the biggest artists ended their performance in a weird way like just walking out of the stage without saying anything and that left me a bit startled. And when you consider the fact that every year the tickets get more and more expensive but the artist selection doesn’t really improve that much. . . I bet there’s something else behind it as well but I’m still waiting for an improvment of some sort!

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Ruisrock ’17

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s