My favorite jumper right now

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Jumper, bag, shoes & belt: Zara / Skirt: Romwe

Huh heijaa miten Ruissi voi vieläkin väsyttää. Ei tunnu olevan energiaa oikein mihinkään! Olemme tällä hetkellä S:n kanssa talo – ja koiravahteina vanhempieni luona heidän ollessaan Roomassa. Rooma on ehdottomasti lempikaupunkini Euroopassa joten olin hieman surullinen, etten päässyt mukaan. Jos vain nämä hyvät kelit jatkuvat niin ehkei harmita niin paljoa haha! Saimme hetki sitten syötyä S:n kanssa ja nyt S pelailee tässä vieressä xboxia ja itse alan katsomaan YouTube videoita!! Olisko teillä mitään videotoiveita minulle? Ja ketkä ovat teidän lempi YouTube meikkiartistit?! Haluan löytää uusia lahjakkuuksia.

/ Oh my how tired I still am from Ruisrock festival. I feel like I don’t have the energy to do anything! Right now me and S are staying at my parents house until they get back from Rome – we’re babysitting my dog and well their house. Rome is by far my most favorite city in Europe and I’m a bit sad that I couldn’t tag along. If only this good weather was here to stay then I won’t feel as bad haha! Me and S just finished eating our dinner and now S is playing xbox next to me and I’m gonna start watching videos from YouTube!! Do you guys have any video suggestions to do for me? And who are your favorite YouTube makeup artists?! I wanna find new people to follow.

x NORA

4 kommenttia artikkelissa “My favorite jumper right now

  1. En ole 🙂 joo kyllä se sattui ihan pirukseen, mutta olin halunnut niitä niin paljon ja kauan ja otin lääkettä sitä ennen ja sen jälkeen myös!! Olen halunnut ottaa jo kaksi uutta jo jonkin aikaa, mutta sen kivun ajattelu aiheuttaa vain sen lykkäämistä haha

    Tykkää

  2. Oletko katunut mitään tatuointia minkä olet ottanut? Ja kun olet puhunut siitä sun sairaudesta niin sattuiko tatuoinnit paljon?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s