Fun by the ocean

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Tämän viikon keskiviikkona minä ja S vain makoilimme rannalla ja terassilla koko päivän. Tuntuu, että näistä hyvistä säistä kuuluu ottaa kaikki irti jos vain mahdollista ja tulee hirveä morkkis jos ei ole yhtään ulkona kun aurinko paistaa haha! Meillä on enää yksi päivä jäljellä koiravahtina oloa ja sitten vanhempani tulevatkin kotiin ja me pääsemme omaamme. Olen kyllä ollut ihan Adassa (koirassani) kiinni koko tämän ajan – annan hänelle vain tassuhierontaa, herkkuja, haleja ja pusuja vain koko ajan. Ihan ikävöin niitä aikoja kun asuin vielä samassa talossa vauvani kanssa x

/ On this weeks Wednesday me and S spent the whole day just laying at the pier or on the terrace. I feel like I really have to take all of this in before the weather turns to s*it again and if I’m not out enjoying the sun whenever its out I feel so bad for not being out lol! We only have one more day left of dog sitting my dog at my parents house before they come home and then me and S get to go back to our own home. I’ve been all over Ada (my dog) the whole time we’ve been here, I’ve been massaging her paws, I’ve been giving her treats, hugs and kisses all the time. It really makes me miss the times when I still lived with my parents and got to be with my baby puppy all the time x

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Fun by the ocean

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s