Cowboy skirt

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ovatpa nämä viimeiset kaksi päivää olleet ihania. En ole oikeastaan ollut kännykän äärellä paljoakaan, koska isosiskoni ja hänen poikaystävänsä tulivat Helsingistä yhdeksi yöksi tänne Turkuun, joten olen viettänyt aikaa perheeni kanssa. Tosiaan on ollut myös kiireitä, sillä olen vienyt vaatteita Manhattanin kirpputorille. Enkä laittanut myyntiin vain omia vaatteitani vaan myös S:n, äidin ja isän vaatteita. . . Kaksi päivää siinäkin meni (suurin syy tähän on se, että olin erittäin laiskalla tuulella haha). Jos satutte käymään Manhattanin kirpputorilla täällä Turussa, suosittelen katsastamaan paikan numerolla 233!

/ These past two days have been wonderful. I didn’t even spend that much time on my phone either since my bigsister and her boyfriend came from Helsinki and spend one night here so I spend these past few days with my family. I’ve been also busy since I’ve been arranging my flea market table too. And I’m not only selling my clothes – I’m also selling S, mom and dad’s clothes also. . . It took me two days to put prices on all of them (that is mainly because I was really lazy lol).

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s