Tall Ships Race 2017

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Kävimme tänään syömässä S:n, äidin ja isäni kanssa meidän lempi italiaisessa ravintolassa: Trattoria Romanassa. Tämän jälkeen kävin pikaisesti hakemassa muutamia kosmetiikkatuotteita Stockmannilta. Tapasimme tämän jälkeen vanhempani uudestaan jokirannassa ja menimme yhdessä katsomaan Tall Ships Racen laivoja ja ne olivat kyllä upeita! Pääsimme vielä perhetuttavamme ansiosta katsomaan laivoja veneeltä käsin. S oli alkuviikosta kipeänä ja luulen, että minulla on nyt sama flunssa. . . Kurkku on aivan järkyttävän kipeä ilman että puhuu tai nielee ughh. . . Nyt käperryn vain sohvalle ja otan flunssalääkkeitä, että jaksaisin huomenna minun ja Minnan tyttöjenpäivän! S menee huomenna poikien kanssa hänen mökilleen yöksi koska heillä on jokavuotinen pingisturnaus nimeltään ”Pingledon”. Heillä on ihan pokaalikin tehty sitä varten ja kaikkea haha.

/ S, my mom, dad and me went to have dinner at our favorite Italian restaurant tonight; Trattoria Romana. After that I went to get few cosmetic things from Stockmann. Then me and S met up with our parents again by the river and we went to see the ships at the Tall Ships Race thingy and the ships were amazing! And thanks to our family friend we got to see the ships even closer on a boat. S was sick at the beginning of the week and I think I might have that same flu now ughh. . . My throat is absolutely sore without speaking or swallowing. . . Now I’m just all curled up on our couch and I’m gonna take some medicine so that I have energy for my and Minna’s girls day tomorrow! S is gonna go to his family’s summer cottage with bunch of his friends since they have their annual ping-pong tournament called ”Pingledon”. They even have a trophy made for that tournament lol.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Tall Ships Race 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s