Beautiful day

IMG_0344_FotorIMG_0333_FotorIMG_0341_FotorIMG_0329_FotorIMG_0349_Fotor

Sunglasses: Mango / Bag, jeans & shirt: Zara

On kyllä ihme, että löysin kaiken tämän säädön keskeltä löytämään aikaa jotta pääsisimme Minnan kanssa syömään Naantaliin. Ja myös ylipäätään se, että minulla oli energiaa ottaa kuvia! Olen nukkunut todella huonosti viimeisen viikon aikana ja jokaisen minuutin jonka vietän hereillä stressaan vain näitä paperihommia ja kaikkea muuttoa yms. . . Onneksi tämä kaikki tarvitsee tehdä nyt vain kerran niin tulevina vuosina ei ole samanlaista farssia.

/ It’s a wonder that I was able to find some time to go and have dinner with Minna at Naantali with all this moving and college stuff. And the fact that I at least had energy to take pictures! I’ve slept soo bad for this past week and every minute that passes when I’m awake I’m constantly stressing about all the college paper work and the moving etc. . . Thank God we only have to do this once so that in the future we don’t have to go through all this paper work.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Beautiful day

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s