Nerå

IMG_0364IMG_0365IMG_0397IMG_0535IMG_0438IMG_0448

Nyt voi jo hieman huokaista helpotuksesta – ns. ”vaikeimmat” paperihommat on nyt hoidettu, mutta paperisota senkun jatkuu! Kävimme S:n ja Rosan kanssa torstaina testaamassa ravintola Nerån ja isäni mukaan ”maailman parhaimman hampurilaisen”. Täytyy kyllä myöntää, että tuo hampurilainen pääsi minun top 3 hampurilaislistalle! Oli huono idea ottaa nämä asukuvat ruoan jälkeen sillä minulla oli ns. ’food baby’ haha. Minulla meni tämän viikon maanantaina kännykkä huoltoon, koska se sekoili itsestään ja en siksi ole ollut koko viikkona snapchatissa. Sain koneelleni ladattua sentään instagramin etten ole ihan kujalla mitä somessa tapahtuu. Saan kännykkäni takaisin vasta n. 2-3 viikon päästä ja siinäkin menee aikaa saada sillä vanhempieni pitää lähettää se minulle Amerikkaan. Tuntuu oudolta katsoa kuvia tälläisella tavalla muokattuina, sillä yleensä muokkaan kaikki kuvani kännykässä olevalla vsco ohjelmalla, mutta nyt saan tyytyä vain oman läppärini perusasetuksiin. Täytyy katsoa jos löytäisin jonkun hyvän muokkausohjelman.

/ Now we’re finally able to relax a bit more since we’re done with the ”hardest paper work” – for now! We went to test out the new restaurant Nerå with S and Rosa this Thursday and I had to take their hamburger since my father says ’it’s the best burger he’s ever had’. I must say it did make it to my top 3 burger list! To be honest it was a reaally bad idea to take these pictures after we ate since I had a so called ’food baby’ haha. I had to send my phone to a repair shop this Monday because it went crazy by itself and that’s why I haven’t been on snapchat for this whole week. At least I was able to download instagram on my laptop so that I’m not missing anything major in social media. I’ll get my phone back in 2-3 weeks but even when I’d get it back my parents have to send it to me to America. It feels weird to look at my photos when I haven’t edited them with my phone ’cause I always edit my phones on it with this app called vsco. For now I just have to settle to my basic editing program that’s on my laptop. I have to see if I could find a good editing program for my laptop.

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Nerå

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s