Statement earrings

IMG_0562IMG_0603IMG_0581

Everything: Zara (surprised? I’m not)

Yllättävää, että olen vielä hereillä. . . Minulla oli aamulla jo viideltä herätys, koska lähdimme Helsinkiin Yhdysvallan suurlähetystöön hakemaan viisumeja, jotta saisimme ne mahdollisimman nopeasti. Sen jälkeen päivä onkin mennyt tavaroita pakatessa ja kotia siivotessa. Meidän koulumme siis tosiaan alkaa nyt tulevana maanantaina ja yritämme päästä lähtemään lauantaina, mutta saa nähdä miten nopeasti saamme viisumit käteemme!! Kännykkäni on edelleen siis huollossa, mutta yritän saada kirjauduttua S:n puhelimella sisään snapchattiini niin saisin hieman enemmän kerrottua teille ja päivittää useammin tilannetta. Ja yritän saada seuraavaksi aikaa (ja energiaa), että saisin vastattua teidän laittamiin kysymyksiinne! Jos tulee kysymyksiä mieleen tästä Amerikkaan muutosta ja yliopistosta jne. kysykää ihmeessä!

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s