Trying to survive in this heat

IMG_1121IMG_1176IMG_1160IMG_1099 2IMG_1198IMG_1141

Top & skirt: Zara / Shoes: Dr. Martens / Bag: DKNY

Täytyy kyllä sanoa, että täällä säät lyövät kyllä Suomen kesän sään aivan 6-0. Joka päivä ollut vähintään +26 astetta ja viime päivinä on ollut jopa +33 astetta. Se ettei ole merta lähellä viilentämässä tätä ilmaa on todella outoa, koska olen siihen niin tottunut. Asiasta piparkakkuun, menemme S:n kanssa parin tunnin päästä katsomaan yhtä autoa jos sen ostaisimme. Tietenkin täytyy hieman testiajaa sitä ensin ja katsoa muutenkin millainen auto on. Saimme juuri tällä viikolla myytyä meidän automme Suomessa joten siitä saikin sitten tarvittavat rahat auton ostamiseen täällä puolen lätäkköä. Alammekin nyt tekemään S:n kanssa hieman kotitehtäviä — en oikein muuta täällä teekkään kuin tee koulu juttuja, syön ja nukun haha!

/ I must say that the weather in here is 100 times better than back in Finland. It has been minimum +26 everyday and for these past few days it has been +33 celsius. It is so odd not to have an ocean near by that would cool the weather down a bit since I’m so used to it. Jumping from one subject to another – me and S are going to have a look of a car we’re considering to buy. We just sold our car back in Finland this week so now we have the money to buy one here. Now we’re going to start doing some homework — the only thing I do here is school stuff, eat and sleep haha!

x NORA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s