Rouge lips

IMG_1217IMG_1238IMG_1242IMG_1213

T-shirt & bag: Zara / Shoes: Dr. Martens / Jeans: Missguided

Enää ei pitäisi mennä kauaa, että saan kännykkäni takaisin. Minun piti saada se itseasiassa viime perjantaina, mutta ajattelin että se saattaa tulla hieman myöhässä sillä välimatka on niin pitkä. Joten heti kun saan luurini käteen tulee snapchattiini (@nora.leino) sellaista päivitystä että!!! Voitte lisätä minut jo ja vaikka lähettää kysymyksiä minulle täällä asumisesta jne. niin vastailen niihin sitten stooriini heti kun saan puhelimeni käteeni. Ja taitaa näyttää siltä, että olen löytänyt ns. ”luotto” kuvauspaikan haha!

/ I should get my phone any day now. I was supposed to get it last Friday but I thought it wouldn’t arrive then since the distance is so long. So whenever I do get my hands on my phone I’m gonna be updating on my snapchat (@nora.leino) a lot!! You can already add me and send me questions about anything you want and I’ll answer them either directly or in my snapchat story. And it looks like I might have found my photo ”spot” haha!

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Rouge lips

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s