Series of unfortunate events

Kuten varmasti olette huomanneet, hiljaisuuteni täällä blogin puolella on jatkunut nyt jo muutaman viikon. Olen ottanut aikani käsitellä minun ja S:n eroa ja myös sen lisäksi on tapahtunut todella paljon ikäviä pikkuasioita. Tälläkin viikolla äitini kertoi minulle, että meidän täytyi lopettaa ihana oma koirani. Suurin syy siihen, etten ole tullut postailemaan, on että minulla ei ole mitään postattavaa. S otti aina asukuvani joten minun täytyy löytää jokin keino millä saisin otettua säännöllisin ajoin asukuvia ja laitettua niitä tänne. Olen nyt keskittynyt aika lailla kouluun vain ja pitänyt itseni kiireisenä.

Ajattelin tehdä Q&A videon teille jos teillä tulee mieleen jotain kysyttävää koulusta, minun elämästä tai mistä tahansa mitä on mielessä haha! Kysymykset voi kirjoittaa tämän postauksen kommenttiosioon jos niitä löytyy.

x NORA

4 kommenttia artikkelissa “Series of unfortunate events

 1. Mukana vähän henkilökohtaisiakin kysymyksiä, joihin ei ole pakko vastata !! Miksi teidän koira jouduttiin lopettamaan ? 😦 miten sun ja santerin tulevaisuuden suunnitelmat nyt kun erositte, asutte edelleen molemmat siellä ja meinaatte koulut käydä loppuun? Miten teidän koti Suomessa? Oletteko pysyneet kavereina eron jälkeen? Miten teidän vanhemmat reagoi eroonne? Koska olet tulossa suomeen, edes käymään ?

  Tykkää

 2. Oliko jenkeissä opiskelu yhteinen unelmanne vai tuntuuko susta, kun pian muuton jälkeen erositte, lähdit sinne ns. turhaan? Onko Amerikan college life miten verrattavissa Suomen korkeakouluopintoihin, oppimisen kannalta ja koulun ulkopuolisen elämän suhteen, onko tosiaan rankempaa ja juhlitaanko siellä yhtä paljon? Jos et olet Suomessa opiskellut, kerro sen pohjalta mitä olet kuullut/nähnyt. Millaista siellä on muiden opiskelijoiden kanssa yhteisöllisyys, hengailetteko paljon yhdessä, onko suurin osa kavereistasi tullut koulun puolesta? Kuinka paljon siellä asutaan kampusalueella? Maksaako opiskelu siellä sinulle kuinka paljon? Harrastetaanko siellä paljon koulun ”sisällä”, eli onko koululla mahdollisuus harrastaa eri lajeja?
  Huh, muutama siinä 🙂 Mihin asti voi kirjoittaa, jos tulee vielä mieleen? 🙂

  Tykkää

 3. Voi ei ihan kamalaa 😦 miten ne pahat jutut aina sattuu tulemaan yhtä aikaa.. paljon tsemppiä!!
  Mielenkiinnosta kysyn että kuinka paljon siellä about tuo asuminen kustantaa? Onko se halvempaa kuin Suomessa ja onko paljon eroja esim Suomen kämpän ja nyt sinun nykyisen olevan välillä?
  Millanen se kaupunki on missä asut? Joudutko kulkemaan paljon autolla tai julkisilla jos siellä niitä on?
  Virtuaalisia haleja sinne, kaikki järjestyy kyllä parhain päin. ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s