Views

Processed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 presetProcessed with VSCO with a8 preset

Onpas virkistävää tulla takaisin postailemaan hieman pidemmän tauon jälkeen. Tässä on tapahtunut vaikka ja mitä parin kuukauden aikana ja tulen kertomaan niistä ajallaan. Meillä oli koulusta vapaata koko viime viikko, kiitospäivän takia, ja itse menin Idahoon, Couer d’Alenin kaupunkiin viettämään tuon koko viikon. Täytyy kyllä sanoa, että oli ihanaa nollata aivot ja nauttia luonnosta hyvässä seurassa. Ja tämä pieni hengähdystauko blogin pitämisestä oli kyllä tarpeeseen. Sain kuvattua viime viikolla myös erään meikkitutoriaalin ja yritän saada sen tänne blogin puolelle niin pian kuin mahdollista. Meillä on tässä seuraavan kahden viikon aikana finalsit eli loppukokeet meidän kurssesista joten kiirettä pitää!

/ This is so refreshing to come back and do a post after a longer period of time. A lot has happened in these last two months and I will tell about it in time. We had a week off from school last week, because of Thanksgiving, so I was in Couer d’Alene, Idaho the past week. I must say that it felt amazing to just zone out and enjoy the beautiful nature in the best company possible. And I really needed this break from my blog, it felt really good. I actually filmed a new makeup tutorial last week and I’ll try to upload it here in my blog as soon as possible. We’re gonna have our finals in two weeks so I’ll be pretty busy!

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Views

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s