Escaping the cold

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Top: Forever 21 / Jeans, shoes & bag: Zara

Saavuin eilen päivällä tänne Floridaan. Vietän jälleen tämän joulun host perheeni luona Jacksonvillessä. Meillä on koulusta reilut kolme viikkoa vapaata joten vietän sen koko ajan täällä heidän luonaan. Eilinen ja tämä päivä on mennyt aika lailla vain leväten ja syöden sillä olen hieman kipeänä. Onneksi pääsin heti eilen illalla lemppari meksikolaisravintolaan täällä – Taco Luhun! Kyllä viimeisen vuoden aikana on tullut ikävöityä tätä paikkaa. Ihanaa olla takaisin!

/ I arrived to Florida yesterday afternoon. I will be spending this Christmas with my host family again in Jacksonville. We have about three weeks off from school so I’ll be spending the whole three weeks here down South. Yesterday and today I’ve just pretty much been hanging out and eating – I haven’t been feeling that well. Luckily I got to go to my favorite restaurant straight away last night after my arrival – we went to Taco Lu! Gosh how much I’ve missed this place within the past year. It feels good to be back!

x NORA

Yksi kommentti artikkelissa “Escaping the cold

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s