Florals? For Spring? Groundbreaking.

Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Top: Forever 21 / Skirt & bag: Zara / Shoes: Bakers

Kun tilasin tuon topin minulle tuli heti mieleen tuo lause ’Paholainen pukeutuu Pradaan’ – elokuvasta. Minulla on enää vain pari päivää jäljellä ennen kuin lennän takaisin kylmään Pohjois-Dakotaan lumen keskelle. Kaksi päivää sitten siellä oli -29°C. . . En tiedä oikein mitä ajatella tuosta lämpötilasta haha! Menen parin tunnin päästä host vanhempieni kanssa Cajun tyyliseen ravintolaan. Cajun ruoka on Louisianassa iso juttu ja siellä itsekin rakastuin kyseiseen ruokaan.  Minulla on jo sitäkin ruokaa hieman ikävä joten he haluavat viedä minut ravintolaan, jossa saisin maistaa pienen palan Louisianaa ennen kuin lennän takaisin kotiin. En malta odottaa, että nään poikaystäväni jälleen kolmen viikon erossa olon jälkeen! En vain ole niin innoissani noista lämpötiloista.

/ When I ordered that top all I could think about was that quote from ’Devil wears Prada’ movie. I only have a few more days left here in Florida before I head back home to North Dakota. Few days ago the temperature there was -29°C. . . I don’t really know what to think about that kind of temperature haha! In a few hours I’m going in to a restaurant where they make Cajun food. Cajun food is a huge deal in Louisiana and that’s where I fell in love with it. I kind of miss that food so my host parents are taking me to that restaurant so that I could taste a little bit of Louisiana before I head back home. But I am so excited to go back home and see my boyfriend after being apart for three weeks! Not that excited about the temperature over there.

x NORA

5 kommenttia artikkelissa “Florals? For Spring? Groundbreaking.

  1. Heippa!! Voi kiitos, ihanaa xx ja se on aika tavallista tietyllä Amerikkalaisella tavalla… tietenkin koko kulttuuri on ihan erilainen kuin meillä ja itse jo aika tottunut siihen, mutta kyllä arkielämä on mielestäni täällä mukavampaa ja se olisi täydellistä sitten jos saisin perheen ja suomi ystävät tänne!🤗 eli mielummin asuisin täällä jos perhekin olisi täällä, mutta saa sitä nähdä mihin sitten päätyy! 👍🏼

    Liked by 1 henkilö

  2. Moikkaa! Täällä kirjoittelee yksi blogiasi jo vuosia seurannut! Mä ehkä ”vähän” kateellisena seuraan sun elämää siellä päin maailmaa, sillä mun ja miehen suurin haave olisi päästä muuttamaan yhdysvaltoihin 🙂 Miten sä aattelet, onko se elämä siellä niin ihanaa mitä moni (itseni mukaanlukien) ajattelee? Tavallaan että onko se arki kuitenkin sitten loppupeleissä samallaista kuin suomessa? Asutko itse mielummin siellä kuin suomessa? 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s