Don’t quite fit in, it’s quite alright

Processed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with a10 preset

Blazer, bag & shoes: Zara / Leather leggings: Forever 21 / T-Shirt: Missguided

Nyt olen takaisin Pohjois-Dakotassa ja koulussa myöskin. Minulla oli vain reilut kaksi vapaapäivää ennen kuin koulu alkoi taas ja halusin viettää nuo päivät poikaystäväni kanssa rauhassa. Täällä on hieman haastavaa ottaa asukuvia, sillä asteita oli tänäänkin reilut -21°C. Itselläni melkein joka päivä vain lämpökerrostot päällä ja sitten vain kasaan vaatteita päälleni etten kuolisi tuolla ulkona. Puhuin myös aikasemmin eräästä videosta minkä kuvasin noin kuukausi takaperin, mutta päätin poistaa sen koko sisällön pari viikkoa sitten koska videon laatu oli erittäin huono. Ajattelin kuvata uuden tässä lähiaikoina. Olisiko teillä mitään toiveita millaisen videon tekisin?

/ I am now back in North Dakota and also back to school. I only had two whole days off when I got back before school started and I wanted to spend those days in peace with my boyfriend. It is quite a challenge to take any sort of pictures here in North Dakota since the temperature even today was a chilling -21°C. I’m wearing my thermal clothes nearly every day and on top of those I just keep on piling more clothes so that I wouldn’t die out there. I also mentioned about filming a video a month or so ago but few weeks ago I decided to delete the whole content since the quality of that was not good. I thought I might film a new one soon. Do you have any wishes for that video?

7 kommenttia artikkelissa “Don’t quite fit in, it’s quite alright

 1. Miten vanhempasi ottivat teidän eron? Asutteko uuden poikaystäväsi kanssa yhdessä? Miten olette hoitaneet S:n kanssa yhteiset asiat suomessa, asunto yms?

  Liked by 1 henkilö

 2. Oliko jenkeissä opiskelu yhteinen unelmanne vai tuntuuko susta, kun pian muuton jälkeen erositte, lähdit sinne ns. turhaan? Onko Amerikan college life miten verrattavissa Suomen korkeakouluopintoihin, oppimisen kannalta ja koulun ulkopuolisen elämän suhteen, onko tosiaan rankempaa ja juhlitaanko siellä yhtä paljon? Jos et olet Suomessa opiskellut, kerro sen pohjalta mitä olet kuullut/nähnyt. Millaista siellä on muiden opiskelijoiden kanssa yhteisöllisyys, hengailetteko paljon yhdessä, onko suurin osa kavereistasi tullut koulun puolesta? Kuinka paljon siellä asutaan kampusalueella? Maksaako opiskelu siellä sinulle kuinka paljon? Harrastetaanko siellä paljon koulun ”sisällä”, eli onko koululla mahdollisuus harrastaa eri lajeja?
  Kopioin suoraan nämä yhdestä edellisestä postauksesta, samat kysymykset pyörii edelleen päässä 🙂

  Liked by 1 henkilö

 3. Olisi kiva kuulla miten tutustuitte poikaystäväsi kanssa:) ja tokana myös se, pidätkö Suomea edelleen kotimaanasi, vai onko usasta tullut sinulle tärkeämpi?

  Liked by 1 henkilö

 4. -Miten toi hakuprosessi meni, ku sä hait tohon kouluun, jossa nyt oot? (Pitiks sun tehä joku suosituskirje vai oliks siinä pääsykoe vai pystyitkö hakee sun yo – arvosanoilla?)
  -Haitko opiskelemaan useampaan paikkaan vai ainoastaan tohon missä nyt oot?
  -Millasena näät sun tulevaisuuden 5 vuoden päästä?
  -Haluaisitko asua loppuelämäsi USAssa vai haluaisitko palata takaisin Suomeen?
  -Millainen sun ruokavalio on? (Ootko ihan sekasyöjä vai kasvissyöjä tai muu erikoisruokavalio, mistä ruuista tykkäät/mitä syöt usein?)
  -Mitä sarjoja seuraat?
  -Millaset arvosanat kirjoitit yo-kirjotuksissa?
  -Näytä videolla, mikä on tällä hetkellä sun suosikki vaate ja kengät.

  Liked by 1 henkilö

 5. Moi Nora! Tässä muutamia kysymyksiä Q&A videota varten 😄

  1. Miten opiskelut ovat sujuneet? (Onko ollut mukavaa ja sellasta kuin kuvittelit? Mikä opiskeluissa on ollut ikävintä tai haastavinta? Tuntuuko, että opiskelet juuri sitä alaa, joka on intohimosi?)
  2. Missä ammatissa tai työtehtävässä haluaisit työskennellä?
  3. Mitkä vaatteet tai kengät ovat tällä hetkellä vaatekaappisi kulmakivet?
  4. Millaisessa asunnossa asut? Onko siitä mahdollista saada kuvaa tai videota?
  5. Mitä kaipaat Suomesta (muuta kuin perhe, kaverit tms.)?
  6. Miten kuvailisit tyyliäsi tällä hetkellä ja miten se on muuttunut viime vuosien aikana?
  7. Huomaatko pukeutumistyylin olevan USAssa erilainen kuin Suomessa ja koetko imeneesi vaikutteita paikallisesta pukeutumistyylistä omaan tyyliisi?
  8. Onko sinulla jotakin harrastuksia? Haluaisitko kokeilla tai aloittaa jonkun harrastuksen?

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s