8 kommenttia artikkelissa “Q&A

 1. Joo he tuntevat toisensa. Olemme samassa koulussa ja kyllä siellä törmäillään toisiimme. Saan opintotukea ja minulla on myös opintolaina millä rahoitan kouluni. En maksa vuokraa suomen asunnosta, mutta tästä kyllä ja vuokra täällä on aika samoissa hinnoissa kuin mitä turun keskustassa olisi.

  Tykkää

 2. En tykkää siitä yhtään hahah.. niin paljon negatiivisuutta maahanmuuttajien ympärillä mikä suututtaa ehkä eniten… ei se oikeastaan arjessa näy mitenkään mikä on hyvä 🙂 laulu on gunshot love – tifa x remee

  Tykkää

 3. Tuntevatko S ja uusi poikaystäväsi keskenään? Oletteko S kanssa samassa koulussa, oletteko nähneet eron jälkeen? Saatko jotain ns. opintotukea yms? Vai rahoittaako vanhempasi kaikki kulusi, koulumaksut, asumisen ja muun elämisen? Maksatko vuokraa siellä ja suomen asunnosta? Onko sulla kallis vuokra?

  Tykkää

 4. pakko kysyä että mitä mieltä oot trumpista pressana ja kuinka paljon mielestäsi se näkyy ja vaikuttaa siellä normi arjessasi? 🙂 ja mikä toi biisi oli tossa lopussa? 😀

  Tykkää

 5. Voi kiitos!! Ja joo kyllä tälläsessä pikkukaupungissa aika nopeasti aika käy tylsäksi ni ainaki ihmisillä on aina kivaa kun juhlii niin😄🤷🏼‍♀️

  Tykkää

 6. Oot oikeesti ihan super rohkee!
  Mustakin tuntuu että siellä saatetaan juhlia jopa enemmän kun täällä Suomen korkeakouluissa, koska täällä juhlitaan kyllä viikottain mutta se rajottuu oikeastaan viikolle ja torstaille erityisesti. Viikonloppuna ei oo oikeastaan juuri mitään kouluun liittyvää juhlintaa vaan sillon mennään sitten omien kavereiden kanssa ”normi”baariin. 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s