8 kommenttia artikkelissa “Q&A

 1. Joo he tuntevat toisensa. Olemme samassa koulussa ja kyllä siellä törmäillään toisiimme. Saan opintotukea ja minulla on myös opintolaina millä rahoitan kouluni. En maksa vuokraa suomen asunnosta, mutta tästä kyllä ja vuokra täällä on aika samoissa hinnoissa kuin mitä turun keskustassa olisi.

  Liked by 1 henkilö

 2. En tykkää siitä yhtään hahah.. niin paljon negatiivisuutta maahanmuuttajien ympärillä mikä suututtaa ehkä eniten… ei se oikeastaan arjessa näy mitenkään mikä on hyvä 🙂 laulu on gunshot love – tifa x remee

  Liked by 1 henkilö

 3. Tuntevatko S ja uusi poikaystäväsi keskenään? Oletteko S kanssa samassa koulussa, oletteko nähneet eron jälkeen? Saatko jotain ns. opintotukea yms? Vai rahoittaako vanhempasi kaikki kulusi, koulumaksut, asumisen ja muun elämisen? Maksatko vuokraa siellä ja suomen asunnosta? Onko sulla kallis vuokra?

  Liked by 1 henkilö

 4. pakko kysyä että mitä mieltä oot trumpista pressana ja kuinka paljon mielestäsi se näkyy ja vaikuttaa siellä normi arjessasi? 🙂 ja mikä toi biisi oli tossa lopussa? 😀

  Liked by 1 henkilö

 5. Oot oikeesti ihan super rohkee!
  Mustakin tuntuu että siellä saatetaan juhlia jopa enemmän kun täällä Suomen korkeakouluissa, koska täällä juhlitaan kyllä viikottain mutta se rajottuu oikeastaan viikolle ja torstaille erityisesti. Viikonloppuna ei oo oikeastaan juuri mitään kouluun liittyvää juhlintaa vaan sillon mennään sitten omien kavereiden kanssa ”normi”baariin. 😀

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s