Galentine’s Day 2019

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Top: Bershka

Kävimme ystävänpäivänä tyttöporukalla syömässä iO nimisessä ravintolassa täällä Tallinnassa. Oli kyllä huvittavaa istua ison ruokailualueen keskellä kaikkien pariskuntien ympäröimänä. Niitä vain yksi meidän seurueesta seurusteli, joten meiltä sinkuilta tuli kyllä hyvän verran yksinäisyys- ja sinkkuusvitsejä! Ravintolan jälkeen menimmekin shisha-baariin ja sieltä päätimme vielä lähteä viinilasillisille Paar Veiniin.

Tuohon kyseiseen ravintolaan jäi ystävänpäivän jälkeen vielä tietynlainen kaipuu, joten kävimme siellä syömässä uudelleen eilen opintopiirin opiskelujen jälkeen. On hullua kuinka paljon haastavampaa yliopisto on täällä Euroopassa Amerikkaan verrattuna. . . En kyllä vaihtaisi tätä kokemusta mihinkään!

Me and my girl friends went to have dinner on Valentine’s day at this restaurant called iO. It was pretty hilarious to sit in a table in the middle of the dining hall with only couples around us. With only one of use dating from our group, the rest of us sure were making a lot of single and loneliness jokes throughout the night! After the restaurant we went to this shisha bar and then we decided to go and have glasses of wine at Paar Veini.

We fell in love with the food so bad that we decided to go back there yesterday after me and my friends were done studying. It’s so crazy how much more challenging school is here in Europe than in the U.S. 

I still would not change any of this for anything!

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Galentine’s Day 2019

  1. Olisi mielenkiintoista kuulla tarkemmin, millaista opiskelu on Virossa verrattuna USA:an! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s