Busy being busy

AfterlightImage (2)AfterlightImageAfterlightImageAfterlightImage (1)AfterlightImage (3)

T-Shirt: Missguided / Necklace: Pretty Little Thing / Jacket, shoes, belt, pants & bag: Zara

Olen aina ollut todella järjestelmällinen ja osaan myös organisoida asioita hyvin. Nyt yliopistossa opiskelemisesta on kumminkin tullut niin vaativaa, etten pysyisi ajantasalla puolistakaan elämässäni tapahtuvista asioista ellen omistaisi kalenteria. Olen ennenkin omistanut kalentereita, mutta en ole oikeastaan käyttänyt niitä millään tavalla. Nyt olen jakanut selkeästi jokaiselle päivälle mitä kouluun liittyviä tehtäviä minun tulee tehdä, että pysyn ajantasalla kaikilla tunneillani ja siihen kyseiseen viikkoon liittyvissä asioissa. Tällä hetkellä yritän painoilla koulun, töiden, ystävien, opiskelijatapahtumien, salilla käymisen, kesätyön etsimisen ja matkustelun välillä.

Kärsin myös ahdistuksesta ja olen huomannut noinkin simppelin asian kuin kalenterin ostamisen todella hyödyllisenä. Kun näen päivittäiset tehtävät kirjoitettuna paperille on jotenkin paljon selkeämpi suunta päivälle eikä sellainen ns. ”sumea” olo. Olen myös ajottain tehnyt hengitykseen tehtäviä harjoituksia jotka tuntuvat auttavan kummasti.

Välillä tuntuu että saatan ehkä kuormittaa itseäni liikaa, mutta toisaalta olen sen tyylinen ihminen että pidän tietynlaisesta kiireestä ja siitä että koko ajan tapahtuu jotain. Totta kai takaraivossa on kumminkin koko ajan se pelko, että tulisi tietynlainen ’burn out’ koska ehdin rentoutua päivittäin ehkä n. kahdeksi tunniksi jos edes sitäkään. Surettaa aika paljonkin kuinka tämä bloggaaminen on jäänyt niin taka-alalle. Pidän vieläkin bloggaamisesta yhtä paljon, mutta tuntuu että aikaa ei vain riitä kuvien ottamiseen ja niiden postaamiseen samalla tavalla kuin ennen. Yritän saada tähän muutosta pikkuhiljaa, mutta samalla en halua painostaa itseäni liikaa ettei pää kokonaan hajoa!

Onko teillä jotain tiettyjä tapoja, joilla käsittelette ahdistusta?

I have always been extremely organized and precise on the things I decide to do. Now that I study in a university, it has gotten so much more challenging that I would not know what to do without a calendar. There is so much going on in my life that having a calendar really helps me to keep track of everything. I have previously owned calendars but I’ve never actually used them properly before. Now I tend to write every task I need to do on a daily basis in my calendar. Right now I’m trying to balance my life between school, work, friends, gym, student affairs, traveling and I’m also looking for a job for this Summer.

I also suffer from anxiety and I’ve just now noticed how such a small thing as a calendar helps me out on a daily basis. Whenever I see my daily tasks clearly written I can see things more clearly and I don’t feel as ”foggy”. I have also tried doing some breathing exercises every now and then and they have also helped me with my anxiety.

Sometimes I feel like I’m demanding too much from myself but then on the other hand I am that type of person who likes that certain type of rush and that something is always going on. Of course, sometimes, I’m afraid that I might get a ’burn out’ because I only have time to relax for about two hours every day, if even that. I am quite sad that I haven’t been able to blog as much as I’d like to. I still love doing this just as much as I always have, but I just don’t have the time to take pictures and post them here like I used to. I’m trying to get more active but at the same time I do not want to pressure myself too much so that my head won’t explode!

x NORA

2 kommenttia artikkelissa “Busy being busy

  1. Heippa! No siis kaikista paikoista jossa olen asunut, Turku on ihan ehdoton lempparini edelleen. Jotenkin siinä ei ole niin hektinen meno kuin stadissa ja Turussa luontokin on tosi lähellä josta ite tykkään!! Puhumattakaan kaikista ravintoloista 🙂 Ja alue on hieman oman maun mukaan!

    Tykkää

  2. Moi Nora!
    Ei liity nyt postauksen teemaan, mutta olisin halukas kuulemaan sulta ajatuksia Turussa asumisesta. Oon ite pähkäillyt Turkuun muuttamista ja olisi mukava kuulla paikalliselta tuntijalta ajatuksia kaupungin hyvistä ja huonoista puolista ja mitkä alueet viihtyisiä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s